Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

May 6, 2021

Har transport- och logistikbranschen tappat sin förmåga till utveckling? Varför löser man fortfarande problem som om det var 1999? En enkel fråga om last mile expanderar rejält när vi reflekterar och diskuterar...

Den 15/4 arrangerade vi ett webinar, Logistikpodden i heta stolen. Detta avsnitt består av en del...


Apr 29, 2021

Hur enkelt ska det vara att handla egentligen? Nina reflekterar över trenden att ta bort friktion från till exempel e-handel. Är vi på väg åt fel håll? 

Vi firar också att vi passerat 200 000 nedladdningar (yes, du läste rätt!) och att vi har fått sex vinnare i vår bokutlottning. 

Länkar på saker vi pratar...


Apr 22, 2021

Anna Nordlander har arbetat med Amazon i snart ett decennium. Sedan jättens lansering i höstas har det varit ganska så tyst, men vad händer under ytan? Vad förväntas Amazon göra härnäst och behöver befintliga e-handlare egentligen oroa sig? 

Anna på LinkedIn

Podden Primed om Amazon

Foto: Kristofer Lönnå


Apr 15, 2021

Hur bra är logistikbranschen på sociala medier egentligen? Och hur kan framtiden se ut?

Detta minisvsnitt spelades in under ett webinarium, Logistikpodden i heta stolen, från den 4 december 2020. Vill du vara säker på att inte missa när vi har nästa webinarium, prenumerera på vårt nyhetsbrev här:


Apr 8, 2021

Våren är här och vi med den! P.O. har hunnit vara med i både andra poddar och nyhetstjänster, pratat på konferensen och varit allmänt busy. Nina har intervjuat fem logistikförfattare och lyckats få ett signerat exemplar av var och en av deras senaste böcker. Dessa, tillsammans med ett signerat ex av Ninas bok...