Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Jan 31, 2019

Per Adamsson har en lång historia inom Volvokoncernen och har personligen arbetat med stora delar av den fantastiska digitala utveckling som varit i branschen de senaste tre decennierna. Han började sin karriär i fordonsindustrin med att laga mopeder som tonåring och är idag VD på Volvo Group Venture Capital efter...


Jan 29, 2019

Idag har jag än en gång haft förmånen att få leda juryarbetet i den fantastiska tävlingen Framtida transporter på Universeum.

Att unga i 14-15-årsåldern får chans att tänka stort och fritt och att vuxna verkligen tar sig tid att lyssna och diskutera med dem om deras idéer är något som kan sätta djupa...


Jan 17, 2019

Johan Jemdahl är VD för Greencarrier Group, ett av nordens största oberoende transport- och logistikföretag. Han har ett långt förflutet, bland annat som logistikansvarig på Ericsson, och har arbetat i Sydamerika, Nordamerika och Afrika.

Under vårt mycket intressanta samtal avhandlar vi ämnen som hur en brasse...


Jan 3, 2019

Möt programmeraren som är VD på mjukvaruföretaget Consafe Logistics som gör WMS-system. Vi pratar om vikten av både domänkunskap och specialistkunskap och om vikten att skapa ett ekosystem för kompetensrörlighet. 

Vi diskuterar också lite om vad grejen är med autostore och om digitaliseringens effekter i...