Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Dec 31, 2015

Karin Svensson Smith (mp) är ordförande i Riksdagens Trafikutskott och har en mångårig politisk karriär bakom sig. Hon fokuserar på transport-, trafik- och miljöfrågor.  och vi sågs på hennes tjänsterum i Stockholm den 26 november 2015, strax innan ett möte med Trafikutskottet.
 
Länkar:
Karins hemsida på...


Dec 24, 2015

Med denna lilla dikt vill jag passa på att tacka för 2015 och önska en riktigt GOD JUL!

 

 

 

 

 

Ljudeffekter:

juskiddink


Dec 17, 2015

Nu är det dags att testa ett nytt format här i Logistikpodden. Mellan de ordinarie samtalsavsnitten kommer jag ibland att publicera kortare krönikor, inlästa naturligtvis.

Jag har genom åren samlat på mig en hel hög texter och tankar som jag nu tänker testa i detta format. Ett experiment, således.

Jag är...


Dec 10, 2015

Fredrik Edeland är grundare och VD på nystartade Sendify samt snart 5 år gamla Express Delivery. Han vill förändra hur vi köper transporttjänster och lanserar nu en "one stop shopping"-tjänst för transportköpare. Fredrik är en verklig entreprenör som brinner för sina verksamheter och som vi definitivt...


Dec 7, 2015

Idag, 7 december, är det exakt ett år sedan jag startade Logistikpodden och det är nu dags att lansera den andra säsongen. Jag kommer som vanligt att publicera avsnitt på torsdagar, men jag kommer också att införa några förändringar.

En påtaglig förändring är att jag kommer att publicera intervjuer med...