Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Dec 7, 2015

Idag, 7 december, är det exakt ett år sedan jag startade Logistikpodden och det är nu dags att lansera den andra säsongen. Jag kommer som vanligt att publicera avsnitt på torsdagar, men jag kommer också att införa några förändringar.

En påtaglig förändring är att jag kommer att publicera intervjuer med två veckors mellanrum istället för en vecka. Det finns flera skäl till detta. Dels tillgång till tid, men också att jag tycker att varannan vecka känns mer lagom. Avsnitten är ofta uppemot en timma långa och jag vet att många väljer att dela upp lyssnandet i kortare pass.

En annan förändring är att jag kommer att publicera kortare avsnitt av krönikekaraktär, jämför Tankar för dagen i P1. Jag (eller någon annan) läser in en kortare text som publiceras i sin helhet. Som ett blogginlägg i ljudformat. Faktiskt så kommer jag att läsa in en del av de inlägg som jag genom åren har publicerat på Logistikfokus. Dessa avsnitt kommer att bli mycket kortare (max 10 minuter) och kommer att publiceras mellan intervjuavsnitten, också på torsdagar kl 08.00.

Ytterligare en nyhet är att jag under 2016 kommer att arrangera och spela in temaavsnitt, där en panel diskuterar ett specifikt ämne. Mer om detta i dagens avsnitt.

Och glöm inte att recensera Logistikpodden på iTunes!

Så, välkommen till säsong 2!