Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Apr 30, 2015

Rikard Engström har disputerat inom området logistik och godstransport och arbetar på Trafikverket med just gods- och logistikfrågor. Han är en tongivande person i transportsverige och hans fullmatade månadsbrev med nyheter och spaningar läses av hundratals intresserade.

Länkar

Kontaktuppgifter

Rikards...


Apr 23, 2015

Agneta Carlsson arbetar på Naturskyddsföreningen med transportfrågor, bland annat med miljömärkningen Bra miljöval. Samtalet handlar som vanligt om allt möjligt, men kanske mest om hur vårt samhälle behöver ställas om och om att självkörande fordon kanske inte faller alla i smaken.

Länkar 


Apr 16, 2015

Sebastian Bäckström arbetar på IVL och är expert på miljöberäkningar för transporter. Han har tidigare forskat på Chalmers, arbetat på TFK och WSP och har bland annat varit djupt engagerad i miljönätverket NTM. Vårt samtal handlar bland annat om miljökalkyler, hur man gör och om hur svårt det är att...


Apr 9, 2015

Lena Dyfverman har en lång karriär inom transport och logistik bakom sig. På företag som Fraktmäklarna, 4PL, Hogia, Consafe Logistics och Proxio har hon arbetat med många aspekter av transporter. Idag driver hon eget företag, Myadventure, och ska inom kort lansera sin första egna produkt. 

Vårt samtal handlade...


Apr 2, 2015

Jonas Söderström från InUse är expert på användbarhet och är författare till boken Jävla skitsystem! där han skriver om digital arbetsmiljö och hur man kan göra den bättre. Logistikbranschen är som bekant mycket informationsintensiv och det finns ett mycket stort antal IT-system i omlopp, en del bra men...