Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Jan 27, 2022

I veckans avsnitt möter vi Annika Lidne, VD och grundare av Dramatify som fungerar som ett ERP-system för film- och TV-produktion. Vi får höra om de största utmaningarna med att hantera stora produktioner av rörlig bild, filmbranschens flaskhalsar och vad som skiljer Dramatify från sina konkurrenter.

Vad är det...


Jan 20, 2022

Trots att pandemin varit jobbig så har den lärt oss massor om att bygga resiliens och anpassa logistiken. 

Det verkar dessutom som att det finns ett ännu större hot som kommer att innebära mer ihållande utmaningar för våra försörjningskedjor - nämligen klimatförändringar.

Efter en kort tids...


Jan 13, 2022

Allt fler företag satsar på hyperlokala lager för att kunna erbjuda extra snabba e-handelsleveranser. Detta kallas för micro fulfillment och är något vi kikar närmare på i veckans miniavsnitt. Vi delar också med oss av våra bästa tips för dig som vill spetsa dina kunskaper inom logistikbranschen.

Detta...


Jan 6, 2022

Det kommersiella användandet av elfordon ökar och vi ser en helt ny marknad växa fram i energibranschen. Vi kikar närmare på vilken infrastruktur som kommer att krävas för att ett eltransportsystem ska bli lönsamt och reder ut de största skillnaderna mellan att ladda sitt fordon privat och kommersiellt.

Vi...