Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Dec 30, 2021

Vi putsar spåkulan och kikar på hur en digitalisering av dagens logistiksystem faktiskt skulle kunna se ut i praktiken. Vi pratar om opportunistiska IT-system, outnyttjade mjukvarusuperkrafter och framtidens logistikfastigheter. 

Detta avsnitt består av en del av Logistikpoddens senaste webinar där våra lyssnare...


Dec 23, 2021

Mikromobilitet, 3D-printing och nearshoring. Vi funderar kring framtidens logistiksystem och vilka trender vi tror kommer hålla i sig även långt efter att pandemins stormvindar har lagt sig.

Detta avsnitt spelades in under vårt senaste webinar där ni lyssnare kunde delta och ställa frågor. För att inte missa...


Dec 16, 2021

Årets sista magasin bjuder på logistiskt optimerade julbord, föreläsningar på Chalmers och jämställd snöröjning. Vi pratar också om byråkratin som bromsar utvecklingen av autonoma fordon och hur ett nytt regelverk skulle öppna för bättre möjligheter.

Det blir intressanta reflektioner kring våra senaste...


Dec 9, 2021

I veckans avsnitt möter vi stjärnkocken Håkan Thörnström som berättar allt om logistiken kring Nobelmiddagen.

Med sina åtta år i Svenska Kocklandslaget, en vinst i Kockarnas Kamp och stjärna i Michelinguiden är Håkan en av landets mest meriterade kockar. Vi får höra om konsten att hitta en meny som funkar...


Dec 2, 2021

Den här veckan möter vi Calle Åstrand, regissör och manusförfattare som bland annat regisserat SVT:s julkalender “Mirakel”. Han delar med sig av sina erfarenheter inom filmbranschen och berättar om processen bakom en filminspelning, från manus och finansiering till efterarbete och galapremiär.

Vi får höra...