Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Nov 25, 2021

I veckans avsnitt möter vi Niklas Modig, bästsäljande författare och en av världens främsta experter på flödeseffektivitet i tjänstesektorn. Han berättar om sin tid i Japan då han fick studera Toyota på djupet för att förstå vad de gjorde som gav dem kvalitet och flöden i världsklass.

Vi får höra hur...


Nov 18, 2021

Förra veckans webinar var en succé och vi besvarar nu några av de frågor vi inte hann med sist. Vi pratar om förra veckans avsnitt där e-handelsexperten Klas Hjort berättade allt om returhantering och hjälpte oss att knyta ihop säcken efter en höst med fokus på cirkuläritet.

Det blir reflektioner kring...


Nov 11, 2021

I veckans avsnitt möter vi en av våra främsta experter inom e-handelsreturer, Klas Hjort från Lunds Universitet. Han berättar om sin resa från halvmisslyckade försök att samordna storföretagens hemlighetsfulla returhantering till den digitala transformationen av returprocessen och handeln vi ser utvecklas idag.


Nov 4, 2021

Medan många har höstlov fortsätter vi vår spaningsresa i logistikens värld.

P.O har varit på konferens i Vilnius där vikten av företagsidentitet och att ha ett större syfte för sin verksamhet än att bara tjäna pengar var något som märktes tydligt. Han har också besökt den utsålda mässan D-Congress där...