Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Jun 24, 2021

Midsommar står för dörren och vi sammanfattar vår djupdykning inom AI och machine learning i de senaste avsnitten där vi fått träffa:

  • Marcus Weijland från Savantic
  • Christian Landgren från Iteam/Predictive Movement
  • Andreas Viklund från Gordon Delivery

Vilka var våra största takeaways från serien? Vad kan...


Jun 17, 2021

Varför är transportbranschen väl lämpad för AI? Är danskarna mer kompisar med sina grannar? Och var ska du egentligen börja om du vill börja använda AI i din verksamhet?

Det är några av de frågor som vi diskuterar med Andreas Viklund från Gordon Delivery i det här tredje Logistikpodden-avsnittet med fokus...


Jun 10, 2021

Vad är skillnaden mellan ett "physical first"-företag och ett som är "digital first"? Spelar det någon roll när vi nu ska elektrifiera transportsystemet? Varför är vissa digitala projekt enkla medan andra är svåra? Och vad har allt detta med Esperanto att göra egentligen?

Dessa frågor och mer därtill tar vi...


Jun 3, 2021

Christian Landgren, VD och grundare av iTeam, har programmerat sedan han var åtta och har i princip lika länge tyckt att världen utvecklas alldeles för långsamt. Sedan flera år tillbaka gör han allt för att snabba på utvecklingen, nu senast inom det coola projektet Predictive Movement där AI tillsammans med...