Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Oct 21, 2021

Världen öppnas upp allt mer och veckans avsnitt spelas därför in på resande fot. P.O. har hållit en keynote på Logistics Summit i Berlin och är nu på väg mot Transport Innovation Forum i Vilnius. Nina befinner sig i Stockholms kanske mest poddoptimerade hotellrum och delar därifrån med sig av sina tankar kring hållbar textilkonsumtion.

Vi pratar om förra veckans avsnitt där vi hörde klimathjälten Christian Dahlqvist berätta om sin imponerande verksamhet. Det blev ett möte som inspirerade till reflektioner kring hantering av komplexitet i en tid av storskalighet, digital kunskapsspridning och hur framtidens skola skulle kunna se ut. Det blir också samtal om Teslas produktionstekniska övertag, miljöbelastande klädesplagg och charterfartyg.

Och nu släpper vi anmälningen till vårt kommande webinar som äger rum den 12:e november kl 12-13! Begränsat antal platser och först till kvarn! Klicka här för att säkra din plats på webinaret. Vill du ha förtur till kommande webinar så anmäl dig till vårt nyhetsbrev på hemsidan. Belöna dig sedan med att luta dig tillbaka och njuta av detta fullspäckade avsnitt av Logistikpodden.


Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com

Foto: Cheyenne Olander