Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Jan 27, 2022

I veckans avsnitt möter vi Annika Lidne, VD och grundare av Dramatify som fungerar som ett ERP-system för film- och TV-produktion. Vi får höra om de största utmaningarna med att hantera stora produktioner av rörlig bild, filmbranschens flaskhalsar och vad som skiljer Dramatify från sina konkurrenter.

Vad är det egentligen som gör den svenska Melodifestivalen så himla bra? Stämmer det att Annika var bland de första i Sverige med att introducera sociala medier? Hur kommer våra film- och serievanor att påverka framtidens produktioner?

Allt detta och mycket mer hör du i veckans avsnitt av Logistikpodden.

Höjdpunkter i veckans avsnitt:
12:05 Vad skiljer ett startup från andra typer av företag?
14:34 Annika berättar om hur idén till Dramatify föddes
22:24 Hur fungerar Dramatify i praktiken?
28:29 Filmproduktionernas flaskhalsar
34:00 Hur film och serier konsumeras idag
42:19 Därför är svenska Melodifestivalen är en produktion i världsklass
_______________________

Avsnittet presenteras i samarbete med Extenda Retail som skapar mjukvara för unika, personaliserade kundupplevelser och samtidigt optimerar de bakomliggande processerna på lagret och i butik. 

I dagens intervju presenterar Birgitta Haegerstrand och Johannes Puonti samarbetet mellan de båda marknadsledande bolagen PostNord TPL och NYCE.LOGIC WMS, och vi hör Birgitta berätta om vad som fick PostNord TPL att välja NYCE.LOGIC som sin strategiska samarbetspartner. 

Extenda Retail har varit ledande inom mjukvaruutveckling i över 40 år, och idag används lösningarna i över 35 länder. Sedan hösten 2018 stöds det nya varumärket Extenda Retail av STG Partners, ett amerikanskt investmentbolag med lång erfarenhet av framgångsrika investeringar i tech-bolag. Med sitt huvudkontor i Stockholm har Extenda Retail en stark närvaro i Norden med flera kontor i övriga Europa. Upptäck mer på hemsidan eller följ bolaget på LinkedIn

Vill du veta mer? Kontakta NYCE.LOGICs Client Executive, Johannes Puonti, 073 365 67 36

 

Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com