Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Feb 3, 2022

Våren har rivstartat med en omikronvåg utan dess like men detta stoppar inte oss från att utforska logistikvärldens ständiga utveckling.

P.O. har deltagit i ett seminarie hos Port of Hamburg för att prata om framtiden kring digitalisering och automatisering av transportsystemet. En covidsjuk Nina har scoutat potentiella poddgäster under ett digitalt besök på Sweden Innovation Days och gjort empiriska studier av vaccinationslogistik.

Vi får också höra hur en biblioteksrensning på Chalmers och P.O.’s senaste online-beställning får oss att inse att vi fortfarande använder våra datorer som om det vore 1999.

Vill du att vi pratar på ert event, kör Q&A med era anställda eller modererar en konversation? Skriv ett mail till hej@logistikpodden.se så löser vi detta. Det går också bra att maila frågor, tankar och funderingar som du vill att vi tar upp i podden.

Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com
Foto: Cheyenne Olander
________

Avsnittet presenteras i samarbete med Extenda Retail som skapar mjukvara för unika, personaliserade kundupplevelser och samtidigt optimerar de bakomliggande processerna på lagret och i butik.

I dagens intervju presenterar Thomas Staven (CPO) och Johannes Puonti (Client Executive) hur NYCE.LOGIC WMS involverar sina kunder i arbetet med roadmap och utveckling av produkten och därmed möjliggör både kortsiktiga lösningar men även långsiktig strategiskt samarbete.

Extenda Retail har varit ledande inom mjukvaruutveckling i över 40 år, och idag används lösningarna i över 35 länder. Sedan hösten 2018 stöds det nya varumärket Extenda Retail av STG Partners, ett amerikanskt investmentbolag med lång erfarenhet av framgångsrika investeringar i tech-bolag. Med sitt huvudkontor i Stockholm har Extenda Retail en stark närvaro i Norden med flera kontor i övriga Europa. Upptäck mer på hemsidan eller följ bolaget på LinkedIn. Du kan också ladda ner deras trendstudie här.