Preview Mode Links will not work in preview mode

Per Olof Arnäs och Nina Modig lär känna logistikens experter och eldsjälar. 

Jan 20, 2022

Trots att pandemin varit jobbig så har den lärt oss massor om att bygga resiliens och anpassa logistiken. 

Det verkar dessutom som att det finns ett ännu större hot som kommer att innebära mer ihållande utmaningar för våra försörjningskedjor - nämligen klimatförändringar.

Efter en kort tids Netflixfördjupning och återhämtning har P.O. och Nina återvänt för att bevaka nya händelser på logistikhimlen..

Detta och mycket mer hör du i veckans avsnitt av Logistikpodden. 

Och vill du ha mer att sätta tänderna i så kan du läsa den nya Chalmers-rapport ‘Logistik i vårdbyggnader’ som Nina skrivit tillsammans med arkitekten Göran Lindahl.

Vi berättar också om vinnaren i vår tävling, där vi lottade ut Håkan Thörnströms nya bok ‘Thörnströms Kök 1997-2021’. 

Glöm inte att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att delta i framtida tävlingar och evenemang!

_______________________

Avsnittet presenteras i samarbete med Extenda Retail som skapar mjukvara för unika, personaliserade kundupplevelser och samtidigt optimerar de bakomliggande processerna på lagret och i butik. 

I dagens intervju presenteras deras marknadsledande Warehouse Management System NYCE.LOGIC som adderar värde och möjliggör för både kort- och långsiktig vinst. 

Extenda Retail har varit ledande inom mjukvaruutveckling i över 40 år, och idag används lösningarna i över 35 länder. Sedan hösten 2018 stöds det nya varumärket Extenda Retail av STG Partners, ett amerikanskt investmentbolag med lång erfarenhet av framgångsrika investeringar i tech-bolag. Med sitt huvudkontor i Stockholm har Extenda Retail en stark närvaro i Norden med flera kontor i övriga Europa. Upptäck mer på hemsidan eller följ bolaget på LinkedIn

Vill du veta mer? Kontakta NYCE.LOGICs Client Executive, Johannes Puonti, 073 365 67 36

 

Redigering, mix och master av https://littlecabincreatives.com

Foto: Cheyenne Olander